fbpx
Tel: +385 1 346 4024 | E-mail: info@elektromedia.hr

Pandora Hrvatska - Sigurnosni sustavi za automobile

E-mail
Slika nije postavljena

Pandora Camper Pro

Kat.broj: 17PANDORA CAMPERPRO
Pandora Camper Pro sigurnosno-uslužni sustav posebno je dizajniran da zaštiti vaš kamper. Sustav pruža pouzdanu sigurnost kabine i smještajnog dijela zahvaljujući optimalnom skupini posebnih bežičnih senzora: senzora pokreta, nagiba, otvaranja i inovativnog radarskog sustava detektora uljeza.

Pandora Camper Pro

Slika nije postavljena
Slika nije postavljena
Slika nije postavljena
Slika nije postavljena
Slika nije postavljena
Opis

DMS-100BT

Ovaj jedinstveni bežični senzor je najnovije otkriće tvrtke Pandora dizajnirano da štiti bilo koji otvoreni element kampera. Istovremeno, za razliku od senzora drugih proizvođača, DMS-100BT se aktivira ne samo pri otvaranju, već i pri bilo kojem pokretu, na taj način štiteći npr. prozore otvorene za provjetravanje. Prilikom aktiviranja sustava, sustav će vas obavijestiti o nezaključanim elementima i neće isključiti te zone od zaštite, već će ih pouzdano zaštititi. Senzor ima minimalne dimenzije i njegova ugradnja traje manje od minute. Nema potrebe za dodatnim radom na ožičenju kampera pa stoga nećete naštetiti vozilu i smanjit ćete troškove instalacije. Jedinstveni algoritmi za uštedu energije i moderna litijeva baterija velikog kapaciteta koja nije ograničena temperaturnim promjenama osiguravaju dugotrajan rad bez posebnog održavanja.

STAY HOME

Zanimljiv izlet ili duga vožnja biciklom oduzima puno energije pa vam treba dobar san da se oporavite. To dobro znaju i lopovi koji iz kampera kradu skupe fotoaparate, telefone, tablete, prijenosna računala, dokumente dok vi unutra spavate. U našem sigurnosnom sustavu postoji poseban način rada "StayHome" koji tiho štiti nepovredivost vašeg vozila, a istovremeno omogućava da unutarnji prostor kampera u potpunosti iskoristite. Sustav će vas upozoriti na pokušaje upada i u slučaju stvarne opasnosti kao npr. kad lopovi koriste plin za spavanje, privući će pažnju vaših susjeda i tako uplašiti uljeze.

Aplikacija

Učinite vaš mobitel pametnijim s online aplikacijom Pandora Camper! Intuitivno i jednostavno korisničko sučelje ne zahtijeva dodatnu obuku i pruža vam sve informacije o vozilu. Možete vidjeti unutarnju i vanjsku temperaturu, stanje baterije, razinu goriva, upravljati unutarnjim grijačima i drugim elektroničkim uređajima. Snažan ugrađeni GPS / Glonass prijemnik omogućava praćenje vaših putovanja i pomaže vam da pronađete svoj kamper bez obzira na to gdje ste ga parkirali. Sve su informacije dostupne 24/7 širom svijeta zbog stalnog i sigurnog dijaloga sa sigurnosnim sustavom korištenjem ugrađenog GSM modema. Opcija Povijest događaja pohranjuje informacije o statusima sigurnosti. Inovativna aplikacija za pametne telefone već je dostupna u Play Marketu i AppStoreu.

WiFi

Online u cjelosti

Pratite sve parametre vašeg automobila u bilo kojem trenutku na vašem pametnom telefonu. Uživajte u savršenoj zaštiti i udobnosti u pametnom paketu.

Daljinsko upravljanje

Daljinsko upravljanje

Pomaknite udobnost korištenja svoje najomiljenije "igračke" u novu dimenziju zahvaljujući daljinskom upravljanju naprednim funkcijama.

Certifikat

Certificirano

Pandora sustav udovoljava strogim uvjetima odobrenja za uporabu diljem EU. Instalacija Pandora proizvoda ne utječe na jamstvo.

Pandora sigurnosni sustav

Sigurnosni sustav Pandora vozačima donosi konačno rješenje za sigurnost njihove najdragocjenije "igračke" poboljšano s brojnim naprednim tehnologijama. Pandora nudi brojne sigurnosne komponente koje nadziru funkcije automobila i štite ga od krađe u različitim situacijama, čak i u slučaju krađe originalnog ključa, preuzimanja od strane vučne službe ili zlouporabe daljinskog upravljača.

Upoznajte draži savršene temperature unutrašnjosti vašeg automobila u svim vremenskim uvjetima, produžite životni vijek vašeg motora putem daljinskog pokretanja i uživajte u osjećaju sigurnosti zahvaljujući nepremostivoj sigurnosti Pandora sustava.

Samo s Pandorom možete upravljati vašim automobilom, nadzirati, rashladiti ili zagrijati ga samo s jednim dodirom prsta zahvaljujući aplikaciji za pametne telefone koja je sigurno povezana sa svim sustavima. Zaboravite na neprivlačne i nespretne daljinske upravljače, spojite ugodno s korisnim i prebacite svoje vozilo u novu eru sigurnosti i udobnosti.

Pandora Hrvatska

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.