Preporuči prijatelju

Pandora Smart Pro

Pandora Smart Pro sustav sadrži širok spektar sigurnosnih i uslužnih funkcija te funkciju zaštite od otuđenja automobila. Svakodnevno možete upotrijebiti vaš OEM daljinski upravljač automobila s Pandora sustavom u blizini Bluetooth oznake (privjeska) . Za trajnu vezu bilo gdje u svijetu, posebna Pandora aplikacija za pametni telefon i web preglednik stalno vas povezuje s vašim automobilom.

Sustav ima 2xCAN sučelje, IMMO-KEY priključak za premošćenje originalnog imobilizatora za daljinsko pokretanje motora, bez potrebe za držanjem ključa u automobilu. Integrirani GPS prijemnik omogućit će vam da u bilo kojem trenutku locirate svoje automobil na području na kojem ste pokriveni uslugom. 2G / 3G veza proširuje mrežnu pokrivenost i kontrolira sustav te oglašava alarm i prima važne uslužne obavijesti u stvarnom vremenu.

Pandora Smart Pro

pictureprovider

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.