Tel: +385 1 346 4024 | E-mail: info@elektromedia.hr
Email

Pandora SMART MOTO

Kat.broj: 03Pandora SMART MOTO
Pandora Smart Moto je vrhunski sigurnosni sustav za motocikle posebno dizajniran za njihovu zaštitu. Smješten u vodootporno kućište, uređaj ima integrirani GPS prijemnik i GSM / GPRS modem. Bluetooth modul također je integriran u Pandora Smart Moto, omogućavajući potpunu kontrolu i uređivanje postavki sustava s vašeg pametnog telefona. Uz izuzetno malu potrošnju energije, Smart Moto troši samo nekoliko milliampera u punom pogonu, dozvoljavajući motociklu da stoji dulje vrijeme.

Smart Moto

Pandora-SMART-MOTO-1
Pandora-SMART-MOTO-2
Pandora-SMART-MOTO-4
Karakteristike sustava

Aplikacija za pametni telefon

Posebno dizajnirana aplikacija za pametni telefon stalno vas povezuje s vašim Pandora sigurnosnim sustavom. Dizajnirana za IOS i Android i prilagođena za rad s pametnim telefonima, tabletima i iPadima, aplikacija vam omogućava praćenje i prilagodbu važnih parametara sustava te nadzor nad vašim motociklom bilo gdje u svijetu. Kod sustava s ugrađenim Bluetooth sučeljem aplikacija se može povezati s vašim uređajem i putem Bluetooth veze. Sustav će se, kad je to potrebno, automatski prebacivati između Bluetooth i 3G Internet veze za postizanje najbolje veze.

Karakteristike sustava

Integrirano rezervno napajanje

Ugrađena baterija omogućava produženo vrijeme rada sustava kad je sustav odspojen od izvora napajanja. Sustav će odmah obavijestiti vlasnika u slučaju neovlaštenog isključenja napajanja motocikla.

Karakteristike sustava

Aktivna sigurnost

Kad je motocikl u stanju aktivne sigurnosne zaštite, online usluge će stalno nadzirati vezu s njime i njegove koordinate. U slučaju da je motocikl odvučen ili je veza izgubljena / blokirana, vlasnik će o tome biti obaviješten.

Karakteristike sustava

Inteligentno daljinsko pokretanje motora

Kada su instalirani, svi Pandora sustavi omogućavaju daljinskog pokretanja motora vašeg motocikla. Prije sigurnog pokretanja motocikla, sustavi obavljaju važne sigurnosne provjere.

Pogledajte potpunu specifikaciju proizvoda

Specifikacija proizvoda

Pandora

WiFi

Online u cjelosti

Pratite sve parametre vašeg automobila u bilo kojem trenutku na vašem pametnom telefonu. Uživajte u savršenoj zaštiti i udobnosti u pametnom paketu.

Daljinsko upravljanje

Daljinsko upravljanje

Pomaknite udobnost korištenja svoje najomiljenije "igračke" u novu dimenziju zahvaljujući daljinskom upravljanju naprednim funkcijama.

Certifikat

Certificirano

Pandora sustav udovoljava strogim uvjetima odobrenja za uporabu diljem EU. Instalacija Pandora proizvoda ne utječe na jamstvo.

Pandora sigurnosni sustav

Pandora sigurnosni sustav pruža vrhunsko sigurnosno rješenje za ljubitelje jednog paketa usluga s više rješenja, dopunjeno brojnim naprednim značajkama. Brojne sigurnosne mogućnosti koje nadziru stanje motocikla spriječavaju njegovu krađu u velikom broju situacija, čak i u slučaju krađe originalnog ključa ili pokušaja premještanja motocikla.

Uvjerite se u besprijekornu sigurnost moticikla parkiranog bilo gdje, pratite i najmanji njegov pokret zahvaljujući senzorima za nagib i pomicanje i uživajte u udobnosti startera s naprednim postavkama.

S Pandorom možete pratiti svoj motocikl samo s jednim dodirom prsta zahvaljujući mobilnoj aplikaciji koja je sigurno povezana sa svim sustavima. Zaboravite nametljive i nezgrapne daljinske upravljače, kombinirajte ih s udobnošću i uživajte u novoj razini jednostavnosti i sigurnosti.

Pandora Hrvatska

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.