Tel: +385 1 346 4024 | E-mail: info@elektromedia.hr
Email

Pandora MOTO EU

Kat.broj: 03PANDORA MOTO
Pandora Moto posebno je dizajniran samo za motocikle. Paket uključuje OLED daljinski upravljač koji šalje trenutne alarm obavijesti na do kilometar udaljenosti. Dva načina rada za uštedu energije omogućavaju sustavu da radi i do nekoliko mjeseci duže od sličnih konkurentnih proizvoda. Ugrađena rezervna baterija obaviještava vlasnika motocikla kad je napajanje odspojeno.

Pandora Moto

Karakteristike sustava

Višenamjensko 2.4 GHz radio sučelje

Ovo sučelje omogućava bežičnu vezu s imobilizatorom, oznakama i relejima za blokiranje. To povećava mogućnost zaštite vašeg motocikla od krađa i otmica.

Karakteristike sustava

Integrirano rezervno napajanje

Ugrađena baterija omogućava produženo vrijeme rada sustava kad je sustav odspojen od izvora napajanja. Sustav će odmah obavijestiti vlasnika u slučaju neovlaštenog isključenja napajanja motocikla.

Karakteristike sustava

Aktivna sigurnost

Kad je motocikl u stanju aktivne sigurnosne zaštite, online usluge će stalno nadzirati vezu s njime i njegove koordinate. U slučaju da je motocikl odvučen ili je veza izgubljena / blokirana, vlasnik će o tome biti obaviješten.

Karakteristike sustava

Inteligentno daljinsko pokretanje motora

Kada su instalirani, svi Pandora sustavi omogućavaju daljinskog pokretanja motora vašeg motocikla. Prije sigurnog pokretanja motocikla, sustavi obavljaju važne sigurnosne provjere.

Pogledajte potpunu specifikaciju proizvoda

Specifikacija proizvoda

Pandora

WiFi

Online u cjelosti

Pratite sve parametre vašeg automobila u bilo kojem trenutku na vašem pametnom telefonu. Uživajte u savršenoj zaštiti i udobnosti u pametnom paketu.

Daljinsko upravljanje

Daljinsko upravljanje

Pomaknite udobnost korištenja svoje najomiljenije "igračke" u novu dimenziju zahvaljujući daljinskom upravljanju naprednim funkcijama.

Certifikat

Certificirano

Pandora sustav udovoljava strogim uvjetima odobrenja za uporabu diljem EU. Instalacija Pandora proizvoda ne utječe na jamstvo.

Pandora sigurnosni sustav

Pandora sigurnosni sustav pruža vrhunsko sigurnosno rješenje za ljubitelje jednog paketa usluga s više rješenja, dopunjeno brojnim naprednim značajkama. Brojne sigurnosne mogućnosti koje nadziru stanje motocikla spriječavaju njegovu krađu u velikom broju situacija, čak i u slučaju krađe originalnog ključa ili pokušaja premještanja motocikla.

Uvjerite se u besprijekornu sigurnost moticikla parkiranog bilo gdje, pratite i najmanji njegov pokret zahvaljujući senzorima za nagib i pomicanje i uživajte u udobnosti startera s naprednim postavkama.

S Pandorom možete pratiti svoj motocikl samo s jednim dodirom prsta zahvaljujući mobilnoj aplikaciji koja je sigurno povezana sa svim sustavima. Zaboravite nametljive i nezgrapne daljinske upravljače, kombinirajte ih s udobnošću i uživajte u novoj razini jednostavnosti i sigurnosti.

Pandora Hrvatska

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.