Tel: +385 1 346 4024 | E-mail: info@elektromedia.hr
Email

Pandora Mini

Kat.broj: 05PANDORA MINI
Pandora Mini kombinira značajke modernog sigurnosnog sustava i Bluetooth imobilizatora. Pandora Mini je cjelovit sigurnosni sustav namijenjen novim i starim vozilima. Automobil sigurno nadzirete sve dok je originalni tvornički ključ u njegovoj blizini. Nadgleda se svaki kutak vašeg automobila radi njegove maksimalne zaštite, prati se nagib, pokret i udarac u automobil. Povežite svoj pametni telefon putem Bluetootha za potpuno podešavanje i kontrolu alarma te važnih parametara automobila kao što su gorivo, temperatura i baterije akumulatora.

pandora Mini

Pandora-MINI-2
Pandora-MINI-3
Pandora-MINI-4
Pandora-MINI-5
Pandora-MINI-6
Karakteristike sustava

Aktivna sigurnost

Postavka zaštite od otmice automobila štiti od carjacking / otmice. Ako se oznaka imobilizatora ukloni iz automobila, pokrenut će se isključenje motora.

Karakteristike sustava

Bluetooth 4.2 niskoenergetsko sučelje

Novi Bluetooth Low Energy protokol poboljšava 2,4 GHz radijsko sučelje kako bi se osigurala stabilna komunikacija u svim uvjetima urbane buke. On također povećava radijsku pokrivenost i omogućava primjenu novih prilagodljivih algoritama za preciznu detekciju radio oznaka.

Karakteristike sustava

Certifikat

Sigurnost i kvaliteta svih Pandora proizvoda udovoljavaju zahtjevima za homologaciju prema europskoj normi ECE 116 što je testirala prestižna tvrtka TÜV SÜD.

Pogledajte potpunu specifikaciju proizvoda

Specifikacija proizvoda

Pandora

Usporedba proizvoda

Pandora

WiFi

Online u cjelosti

Pratite sve parametre vašeg automobila u bilo kojem trenutku na vašem pametnom telefonu. Uživajte u savršenoj zaštiti i udobnosti u pametnom paketu.

Daljinsko upravljanje

Daljinsko upravljanje

Pomaknite udobnost korištenja svoje najomiljenije "igračke" u novu dimenziju zahvaljujući daljinskom upravljanju naprednim funkcijama.

Certifikat

Certificirano

Pandora sustav udovoljava strogim uvjetima odobrenja za uporabu diljem EU. Instalacija Pandora proizvoda ne utječe na jamstvo.

Pandora sigurnosni sustav

Sigurnosni sustav Pandora vozačima donosi konačno rješenje za sigurnost njihove najdragocjenije "igračke" poboljšano s brojnim naprednim tehnologijama. Pandora nudi brojne sigurnosne komponente koje nadziru funkcije automobila i štite ga od krađe u različitim situacijama, čak i u slučaju krađe originalnog ključa, preuzimanja od strane vučne službe ili zlouporabe daljinskog upravljača.

Upoznajte draži savršene temperature unutrašnjosti vašeg automobila u svim vremenskim uvjetima, produžite životni vijek vašeg motora putem daljinskog pokretanja i uživajte u osjećaju sigurnosti zahvaljujući nepremostivoj sigurnosti Pandora sustava.

Samo s Pandorom možete upravljati vašim automobilom, nadzirati, rashladiti ili zagrijati ga samo s jednim dodirom prsta zahvaljujući aplikaciji za pametne telefone koja je sigurno povezana sa svim sustavima. Zaboravite na neprivlačne i nespretne daljinske upravljače, spojite ugodno s korisnim i prebacite svoje vozilo u novu eru sigurnosti i udobnosti.

Pandora Hrvatska

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.