Tel: +385 1 346 4024 | E-mail: info@elektromedia.hr
Email

Pandora Light

Kat.broj: 06PANDORA LIGHT
Pandora Light je sveobuhvatni sigurnosni sustav s dvosmjernom komunikacijom. Karakteristike sustava poboljšane su digitalnim sučeljem koje je prije bilo korišteno samo u premium sustavima: 2xCAN / LIN / IMMO KEY.

Sustav sada omogućava implementaciju dodatnih funkcija preko CAN-sabirnice, te podržava kompletan popis automobila za koje Pandora ima algoritamsku premosnicu za originalni imobilizator.

Pandora Light

Pandora-Light-2
Pandora-Light-2-1
Pandora-Light-3
Karakteristike sustava

Inteligentno daljinsko pokretanje motora

Kada su instalirani, svi Pandora sustavi omogućavaju daljinsko pokretanje motora vašeg automobila. Prije sigurnog pokretanja automobila, sustavi obavljaju važne sigurnosne provjere. Funkcija je dostupna za automobile s automatskim i ručnim mjenjačem. Pratite parametre motora i stanje automobila tijekom postupka daljinskog pokretanja. Pokrenite motor prema vremenu (npr. u 8 ujutro od ponedjeljka do petka), postavkama napona ili čak temperature zraka. Ugrađeni turbo timer i funkcije za podršku paljenja omogućavaju integraciju s motorima s turbopunjačem, zadržavajući pri tome spremnost sustava u svakom trenutku.

Karakteristike sustava

Ugrađeno premošćenje (BYPASS) originalnog imobilizatora

Ugrađeno premošćenje dozvoljava Pandora sustavu da premosti većinu tvornički ugrađenih sustava imobilizatora u najmodernijim automobilima, što omogućava instalaciju daljinskog pokretanja motora bez potrebe za držanjem rezervnog ključa unutar automobila.

Karakteristike sustava

Aktivna sigurnost

Postavka zaštite od otmice automobila štiti od carjacking / otmice. Ako se oznaka imobilizatora ukloni iz automobila, pokrenut će se isključenje motora.

Karakteristike sustava

Višenamjensko 2.4 GHz radio sučelje

Ovo sučelje omogućava bežičnu vezu s imobilizatorom, oznakama i relejima za blokiranje. To povećava mogućnost zaštite vašeg automobila od krađa i otmica.

Karakteristike sustava

Kontrola predgrijavanja motora

Ako je automobil opremljen tvorničkim predgrijavanjem ili grijačem motora, ova funkcija može se kontrolirati iz vašeg Pandora sustava. Koristite suvremeni i učinkovit način zagrijavanja vašeg automobila prije nego krenete u vožnju.

Karakteristike sustava

Certifikat

Sigurnost i kvaliteta svih Pandora proizvoda udovoljavaju zahtjevima za homologaciju prema europskoj normi ECE 116 što je testirala prestižna tvrtka TÜV SÜD.

Pogledajte potpunu specifikaciju proizvoda

Specifikacija proizvoda

Pandora

Usporedba proizvoda

Pandora

WiFi

Online u cjelosti

Pratite sve parametre vašeg automobila u bilo kojem trenutku na vašem pametnom telefonu. Uživajte u savršenoj zaštiti i udobnosti u pametnom paketu.

Daljinsko upravljanje

Daljinsko upravljanje

Pomaknite udobnost korištenja svoje najomiljenije "igračke" u novu dimenziju zahvaljujući daljinskom upravljanju naprednim funkcijama.

Certifikat

Certificirano

Pandora sustav udovoljava strogim uvjetima odobrenja za uporabu diljem EU. Instalacija Pandora proizvoda ne utječe na jamstvo.

Pandora sigurnosni sustav

Sigurnosni sustav Pandora vozačima donosi konačno rješenje za sigurnost njihove najdragocjenije "igračke" poboljšano s brojnim naprednim tehnologijama. Pandora nudi brojne sigurnosne komponente koje nadziru funkcije automobila i štite ga od krađe u različitim situacijama, čak i u slučaju krađe originalnog ključa, preuzimanja od strane vučne službe ili zlouporabe daljinskog upravljača.

Upoznajte draži savršene temperature unutrašnjosti vašeg automobila u svim vremenskim uvjetima, produžite životni vijek vašeg motora putem daljinskog pokretanja i uživajte u osjećaju sigurnosti zahvaljujući nepremostivoj sigurnosti Pandora sustava.

Samo s Pandorom možete upravljati vašim automobilom, nadzirati, rashladiti ili zagrijati ga samo s jednim dodirom prsta zahvaljujući aplikaciji za pametne telefone koja je sigurno povezana sa svim sustavima. Zaboravite na neprivlačne i nespretne daljinske upravljače, spojite ugodno s korisnim i prebacite svoje vozilo u novu eru sigurnosti i udobnosti.

Pandora Hrvatska

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.