fbpx
Tel: +385 1 346 4024 | E-mail: info@elektromedia.hr
E-mail
Slika nije postavljena

Pandora Immo

Kat.broj: 04PANDORA IMMO
Pandora Immo je napredni sustav za zaštitu od krađe vozila. Sustav je dizajniran korištenjem visokoučinkovitih integriranih rješenja te je prikladan, pouzdan i jednostavan za instalaciju. Možete koristiti Android pametni telefon za podešavanje svih postavki putem Bluetootha. Pandora IMMO ima najmanju RF oznaku među sličnim sustavima i najveću energetsku učinkovitost.

Pandora Immo

Slika nije postavljena
Opis

Imobilizator ima ugrađeni trokoordinski akcelerometar (senzor kretanja) koji omogućava blokiranje motora kada se on pokrene. Sprječava otkrivanje uređaja i omogućava daljinsko pokretanje i predgrijavanje motora bez deaktivacije funkcije zaštite od krađe vozila.

Potpuna sigurnost

Pandora Immo ima relej za blokadu, Bluetooth transponder koristi složene algoritme protiv carjacking / otmice automobila kako bi se osigurao adekvatan odgovor na pokušaje krađe.

Napredna kontrola

Pandora Immo koristi Bluetooth 4.2 za povezivanje s pametnim telefonima i transponder oznakama. Android aplikacija "Pandect BT" koja je dostupna na Google Playu omogućava podešavanje svih funkcija uređaja i primanje podataka o njegovom statusu.

Jednostavna instalacija

Pandora Immo je jednostavan sustav - sve osnovne funkcije dostupne su nakon spajanja svega nekoliko žica, nema pristup mrežnom sustavu automobila na vozilu. Većina funkcija može se programirati putem Bluetooth-a iz aplikacije za pametne telefone.

Mala potrošnja energije

Sustav je učinkovit - s Bluetooth 4.2 Low Power troši vrlo malo energije i ne sprječava sustave automobila da uđu u stanje mirovanja.

Osiguranje kvalitete

Naše sustave dizajnirali su profesionalni inženjeri, a proizvode se u tvornici u Rusiji. Ponosni smo na temeljitu kontrolu kvalitete na svakom koraku proizvodnje kako bismo osigurali najbolje moguće rezultate.

Sve u jednom

Ovaj kompaktni sustav je sveobuhvatno rješenje koje ne zahtijeva dodatne module.

WiFi

Online u cjelosti

Pratite sve parametre vašeg automobila u bilo kojem trenutku na vašem pametnom telefonu. Uživajte u savršenoj zaštiti i udobnosti u pametnom paketu.

Daljinsko upravljanje

Daljinsko upravljanje

Pomaknite udobnost korištenja svoje najomiljenije "igračke" u novu dimenziju zahvaljujući daljinskom upravljanju naprednim funkcijama.

Certifikat

Certificirano

Pandora sustav udovoljava strogim uvjetima odobrenja za uporabu diljem EU. Instalacija Pandora proizvoda ne utječe na jamstvo.

Pandora sigurnosni sustav

Sigurnosni sustav Pandora vozačima donosi konačno rješenje za sigurnost njihove najdragocjenije "igračke" poboljšano s brojnim naprednim tehnologijama. Pandora nudi brojne sigurnosne komponente koje nadziru funkcije automobila i štite ga od krađe u različitim situacijama, čak i u slučaju krađe originalnog ključa, preuzimanja od strane vučne službe ili zlouporabe daljinskog upravljača.

Upoznajte draži savršene temperature unutrašnjosti vašeg automobila u svim vremenskim uvjetima, produžite životni vijek vašeg motora putem daljinskog pokretanja i uživajte u osjećaju sigurnosti zahvaljujući nepremostivoj sigurnosti Pandora sustava.

Samo s Pandorom možete upravljati vašim automobilom, nadzirati, rashladiti ili zagrijati ga samo s jednim dodirom prsta zahvaljujući aplikaciji za pametne telefone koja je sigurno povezana sa svim sustavima. Zaboravite na neprivlačne i nespretne daljinske upravljače, spojite ugodno s korisnim i prebacite svoje vozilo u novu eru sigurnosti i udobnosti.

Pandora Hrvatska

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.