fbpx
Tel: +385 1 346 4024 | E-mail: info@elektromedia.hr

Pandora Hrvatska - Sigurnosni sustavi za automobile

Pandora brand i njegovi proizvodi spadaju u vrhunske brandove u industriji sigurnosnih sustava za automobile i auto alarma već više od 15 godina. Svi proizvodi koji nose naziv Pandora razvijaju se, proizvode i testiraju u samo jednom proizvodnom centru kako bi se osigurala kontinuirana kontrola kvalitete na svakom koraku proizvodnje. Iza Pandorine besprijekorne sigurnosti proizvoda stoje vrhunski inženjeri, elektroničke komponente vrhunske kvalitete i najsuvremenija proizvodna tehnologija i oprema. Dugoročni cilj branda je proizvoditi i stalno inovirati vrhunske elektroničke sigurnosne sustave koji će korisnicima pružiti ne samo 100% sigurnost, već i udobnost i intuitivnu kontrolu.

Zainteresirani? Slobodno nas kontaktirajte!

Podijeli ovaj tekst

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.