fbpx

Pandora

logosticky-209x37

Experimental Engineering Factory je privatna ruska tvrtka koja se bavi elektronikom, a osnovana je u gradu Kaluga u zapadnoj Rusiji 2004. godine. Originalno profilirana za sigurnosne sustave za vozila, danas u svojim modernim proizvodnim pogonima može proizvesti gotov sve vrste elektronike.

TSS Group, sa sjedištem u Slovačkoj i Češkoj Republici, ekskluzivni je distributer tvrtke Pandora za EU.

ELEKTROMEDIA sa sjedištem u Strmcu Samoborskom, ekskluzivni je distributer tvrtke Pandora za HR.

Odjel za istraživanje i razvoj tvrtke Pandora čine najbolji inženjeri, programeri i dizajneri školovani u najboljim ruskim školama, a stari i mladi u kombinaciji čine pouzdan sovjetski inženjering s najmodernijom tehnologijom za koncipiranje inventivnog elektroničkog dizajna.

Naš odjel za proizvodnju i zaposlenici u tvornici te ideje zatim pretvaraju u stvarnost. Rezultat toga je da tvrtka Pandora može proizvesti i najsloženiju elektroniku i mikroelektroniku po narudžbi.

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.